Известие

Collapse
No announcement yet.

Бензинова помпа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Бензинова помпа

Най накрая ми писна да я слушам да вие като чакал в резервоара иреших да я сменя.След известни перипети успях да я извадя с цялата и карантия,но не бях подготвен за това което ме очакваше по магазините за авточасти.Бях решил да взема ''оригинален Бош"и преди това бях ги питал дали имат на което ми беше отговорено(да има като решиш идвай)и аз отидох беше на цена 292лв.Да ама не оказа се че нямат точно тази и в склада и Сф.се оказа че няма,и от там се почна едно препускане И накрая се спрях на вариант(Hoffer)така пише на кутията а на помпата си пише Бош и същият номер но все пак все пак си ме съмнява дали не е тояга.Вече я смених и покарах малко 5-6км и засега работи много добре.Вие кво мислите тези (Hoffer)читави ли са или???
    А наистина исках да е на Бош но уви.
    Alfa Romeo 155 1.7 t.s. Saab 9-5

Аз знам ,че всичко що е Бош по колата прави мизерии.
    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Точно така колега , Бош е гадна работа ,само съсипва Алфите. А за колега с помпата , старата помпа си я сложи в багажника за всеки случай .
      LANCIA DEDRA 2.0 8V Turbo INTEGRALE
      LANCIA THEMA 2.0 8V
      ALFA ROMEO 155 1.8 8V Silverstone
      ALFA ROMEO 155 1.9 turbo D

Comment

Ок не е ли това оригиналната помпа с която си излиза от
        завода на АР

Коя е по добра от Бош на нашия пазар.

П.С. Това което изкарах от резервоара също беше Бош
        Last edited by warbah; d.m.y г., 10:34.

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
          Аз знам ,че всичко що е Бош по колата прави мизерии.
          Несъм съгласен!!!Проблема е в менте частите БОШ!!!!Оригиналните са нещо съвсем друго ,друк е въпроса ,че няма от къде да се сдобиеш с тях в БГ....
          sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

Дано не си попаднал на ,,китайска радост" колега...
            АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
            FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

Бош е по добра от минетмарели....от опит го знам!
              Имах ланча с магнетмарели електроника...и не ми се спомня кви магарии ми правеше...
              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Xman Покажи съобщение
                Дано не си попаднал на ,,китайска радост" колега...
                Дано,а иначе сега е много по безшумно в купето и това придърпване при студен двигател изчезна,мдаа подобри се положението.А иначе и старата помпа я свалих работеща но много виеше накрая и се страхувах да не ме остави на пътя.

П.С. И все пак никой не каза тази марка Hoffer читава ли е и що на кутията е Хофер а помпата е Бош странна работа,но какво да се прави в БГ си е така

Comment

аве луди ли дте ве едно Walbro 255 е 210 лева
                  за нищо на света няма да си купя бош при положение че валброто е по ефтино - при това е състезателна помпа и е 100 пъти по надеждна от бош и е до 450 коня кола
                  Volvo S80 2.0 T5 180hp
                  Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                  Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщение
                    аве луди ли дте ве едно Walbro 255 е 210 лева
                    за нищо на света няма да си купя бош при положение че валброто е по ефтино - при това е състезателна помпа и е 100 пъти по надеждна от бош и е до 450 коня кола
                    Това за Wallbro-to го казваш от личен опит предполагам? Тя и моята вие здраво, даже напоследък ми придърпва, така че и на мен ми предстои една смяна, но засега още събирам информация, че доста парички искат за тия джаджи

Comment

Първоначално публикувано от vixun Покажи съобщение
                      Това за Wallbro-to го казваш от личен опит предполагам? Тя и моята вие здраво, даже напоследък ми придърпва, така че и на мен ми предстои една смяна, но засега още събирам информация, че доста парички искат за тия джаджи
                      ми аз други помпи не позвам - всъщност по добри няма
                      но спортната помпа си е шумна
                      Volvo S80 2.0 T5 180hp

Comment

здравейте колеги днес разбрах че моята помпичка е преминала в отвидното та можете ли да ми дадете съвет от къде да си взема хубава помпа? и каква марка да е? тази Walbro 255 виждам че си заслужавала парите и от къде мога да си я взема? много благодаря на отзовалите се
                        sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
                        Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Comment

Първоначално публикувано от qkimov Покажи съобщение
                          здравейте колеги днес разбрах че моята помпичка е преминала в отвидното та можете ли да ми дадете съвет от къде да си взема хубава помпа? и каква марка да е? тази Walbro 255 виждам че си заслужавала парите и от къде мога да си я взема? много благодаря на отзовалите се
                          Помпите са с поръчка между 2-4 седмици
                          а от къде можеш да си купиш валбро в българия си нямам и представа иначе са щатски помпите
                          иначе търси по тунинг магазините , ако не намериш обади се ще поръчаме една ама се чака
                          и да знаете валбото пак вие силно ) като ново
                          Last edited by WhitePower; d.m.y г., 11:02.
                          Volvo S80 2.0 T5 180hp

Comment

благодаря колега ще вида кво ще направя ся с мойта щот се оказва че може да е от някое реле или нещо друго понеже като си свалих помпата и я свързах принудително си бачкаше а като я поставих пак пак не работише и ще видя кво мога да направя понеже немога да я закарам и до сервиз даже
                            sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
                            Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Comment

Първоначално публикувано от qkimov Покажи съобщение
                              благодаря колега ще вида кво ще направя ся с мойта щот се оказва че може да е от някое реле или нещо друго понеже като си свалих помпата и я свързах принудително си бачкаше а като я поставих пак пак не работише и ще видя кво мога да направя понеже немога да я закарам и до сервиз даже
                              Можеш ) дай и директен + от някъде и каро спреш го махни
                              иначе търси бушона на помпата
                              Volvo S80 2.0 T5 180hp

Comment

Working...
                              X